Prva miss interneta

Preko pola milijuna posjetitelja,tokom cijele 2009. godine, odabralo je najljepšu Hrvaticu među petsto prijavljenih djevojaka...Prva miss interneta je senzacionalna Diana Skec
Broj prijava je bio rekordan i porušio sve dosadašnje izbore ljepote u Hrvatskoj po broju prijava i medijskoj ekponiranosti...Ovaj usko specijalizirani portal ušao je u top 30 najposjećenijih hrvatskih internetskih stranica..

Dakle, Diana Skec je prva hrvatica koja je titulu miss dobila na najpopularnijem mediju na svijetu-internetu.

Težina titule je i u činjenici da su iskljućivo posjetitelji miss-interneta.hr odlučivali o poretku i da je zaista najljepša među djevojkama pobijedila.


Prelijepa Diana visoka je 173 cm i ima 56 kilograma, već niz godina bavi se manekenstvom i trenutno je usmjerena završetku Učiteljskog fakulteta u Zagrebu.

Atraktivna Diana veći dio izbora provela je na vodećem mjestu i bez većih problema pomela konkurenciju.

Sa Dianom Skec i u Hrvatskoj je počelo vrijeme internetskih ljepotica,a Diani uz pregršt poklona ostaje i činjenica da je prva miss interneta u Hrvata.

Dianu Skec u 2010. godini očekuju obaveze i uzbudljiva događanja vezana za novo osvojenu laskavu titulu najljepše Hrvatice.

Krunidba najljepše Hrvatice održana je u Termama Čatež gdje je Krešimir Drvar vlasnik portala Mojblog.hr predao krunu šarmantnoj miss interneta za 2009. godinu Diani Skec.

Prva pratilja miss interneta 2009. je crnokosa studentica prava iz Osijeka Anita Čović. Titulu druge pratilje osvojila je isto osječanka Nikolina Lauc.